Feedburner sitesine giriş yaptığınızda alttaki resimdeki gibi boş olan kutucuğa blog adresinizi yazın. Next tuşu ile devam edin.
Yeni açılan sayfada ise Atom veya RSS seçeneklerinden birini seçmelisiniz. Seçiminizi yaptıktan sonra Next tuşu ile devam edebilirsiniz.
İlerleyen adımlarda sizden Feedburner Besleme adınızı ve adresinizi belirlemeniz istenecek, istediğiniz besleme adını ve adresini oluşturabilirsiniz.
Şuan beslememizi yeni kurduğumuz için Analyze menüsündende herhangi bir veri görüntülenemez. Bunu ilerleyen günlerde veriler işlendikçe güncelnenen bilgiler ışığında keşfedebilirsiniz.
Son Adım: Blogger Site İçerik Takibi Düzenleme
Bu işlem bittiktren sonra Blogger'da ilgili blogun Ayarlar kısmına gelin. Ardından "Site İçerik Takibi"ne tıklayın. Açılan sayfada Kayıt İçerik Takibi Yeniden Yönlendirme URL'si kısmına FeedBurner'dan yeni aldığınız Besleme Adresini yazın ve kaydedin.
Artık üye bir Feedburner üyesi olarak sloganımız "Keşif Zamanı!"
Feedburner Hakkında Benzer Konular;
* FeedBurner Nedir?
* Feedburner Kullanmanız için Dokuz Sebep
* Feedburner Analyze Menüsü Hakkında
* Feedburner Optimize Menüsü Hakkında
* Feedburner Monetize ve Troubleshoot Menüleri
* Feedburner Publicize Menüsü Hakkında
başlayıp tamamlayamadığım bir işlemdi bu feedburner meselesi.Benim gibi "anlaması zayıf"kişilere şematik anlatım yoluyla idrak kolaylığı sağladınız.Allah ..... versin!
noktalı yeri doldurun dileğiniz gerçekleşsin))
Yorum Uyarıları:
1- Yazıyı, Delicious, Stumble, FriendFeed, Facebook vb. paylaş tuşları ile arkadaşlarınızla paylaşın.2- Teşekkür etmekten ya da soru sormaktan çekinmeyin.
3- Sorularınız cevapsız kalmayacaktır. Sayfa adresini unutmayın, yeter.
4- Cevap yazma süresi değişiklik gösterebilir.
5- Yorumunuz, yorum kurallarına uygunsa yorum denetiminden sonra yayınlanacaktır.