26 Aralık 2008

Şebnem Ferah'ı severim. İlk albümü ile yanlızlığıma derman olmuştur kendisi. Sesi beni herzaman etkilediği gibi yorum gücü ile bir oralara bir buralara sürüklemiştir. Bir dünyadır kendisi. ''Döne döne durmadan, sende bir garip oldun, sarhoş musun dünya'' ile felsefe yapan, ''İçine girdiğin küçük kaygan deliği yeni ve büyük bir dünya mı sandın?'' sözüyle de cesur bir yaklaşım ile kadın - erkek ilişkilerini sorgulayan biri olmayı da becerebilmiştir. Şebnem Ferah'tan bahseden bir blog görünce de dayanamadan takipe almak istiyorum.

Aşk, Gündem, Havadan Sudan, Kültür Sanat, Müzik, Teknoloji, TV, gibi kategorileri ile baş etmeye çalışan ancak Kültür sanat ve Teknoloji kategorilerinde oldukça zayıf bırakılmış daha çok Güncel haberler ile yorumsallaştırılmış konulara yer veren, TV Cnbc-e sever , Lost hayranı olduğunu üstüne basarak belgelendiren bir blog yazarının sayfasına arada bir uğranabilir. Uğramak mı istiyorsun? İşte şifren: Turuncu Lacivert

Bu blogun, Türkiye'de ziyaret edilen blog ve siteler içinde Alexa sıralaması : 1,265,793 dır. Takip listem blogunda Günlük kategorisi altında Blog Tanıtımı yapılmıştır.
Yorum
melankolikdeli dedi ki...
düşüncelerin ve zaman ayırdığın için teşekkür ederim (:
Sade dedi ki...
Tesadüfler insanı güzel sitelere yönlendirebiliyor. iyi ki senin siteni keşfedebilmişim. Sağlıcakla kal...