26 Aralık 2008

Afrika-ManzaraEtkiye doğru tepkiyi verebilenleri severim. ''Kırmızı Günlük - İçimdeki hayat dışımda ki ben'' ile belli dertleri savunan, kendi çapında dert edinen, dertlenen, paylaşan bir blog.

"Bir elinde cımbız, bir elinde ayna, dünyanın umurunda değil, ama dünya o'nun umurunda..." diyerek kendini vurdumduymazlar ayrı bir yerde olduğunu savunan ve yazıları ile de buna ışık tutmaya çalışan sade ve tatmin edici içeriği ile ziyaret edilebilir. Dikkat çeken bir başlık olabilecek "Afrika'da yaş 34, yolun yarısı!" yazısı ile dertlerinin gerçekçiliğini en azından vurdum duymazlardan ayrıldığını kanıtlıyor.

İlgi çekiçi yazıdan bir alıntı,
...Sınır Tanımayan Doktorlar Grubu’nun (MSF) yayınladığı kriz listesinde 2008’in payına düşen “En Büyük 10 İnsani Kriz” başlığı altında; ekonomik çöküşün yaşandığı Zimbabve’de ortalama insan ömrünün 34 yıla kadar düştüğü bilgisi verilmiş. Bilimin onca uzatma çabasına(!) rağmen kısalan, kısaltılan, kısalttığımız insan ömrü...
Son olarak denemeleri de var. Deneme denemekten daha iyi deneme olurmu. Belkide bir cevherdir toprak altından çıkartılmayı bekleyen ya da bir kelebektir kozaya girerken herkesin ümidi kestiği bir tırtıl misali. Kırmızı Günlük

Bu blogun, Türkiye'de ziyaret edilen blog ve siteler içinde Alexa sıralaması : 30,899 dır. Takip listem blogunda Günlük kategorisi altında Blog Tanıtımı yapılmıştır.
Yorum