30 Aralık 2008

Çoğu insan ''Boş zamanlarınızda ne yaparsınız?'' gibi sorulara; Kitap okumak, sinemaya gitmek, spor yapmak, film izlemek, müzik dinlemek gibi cevaplar verir. Oysa ki, bazılarımız için bu tür faaliyetler boş zaman değerlendirmesinden ziyade ana faaliyettir. Vazgeçilemezdir. Tutsaklıktır. Adanmışlıktır.

Kültürel bir boşlığu doldurur hayatımızdaki bu tarz insanlar. Bunlardan blog hayatında da görebileceğimiz ender insanlardan biri yada birkaçı da Film Seyretme Fabrikasi ''İş güzar film seyretme ve arıtma ltd. şti. yevmiye defteri'' nin oluşumuna katkı sağlayanlardır.

''Seyretmek istemediğiniz filmlerinizi sizin yerinize izliyor, hava atmak, ahkam kesmek istediğiniz ortamlar için sizin yerinize muhasebeleştiriyoruz. Tek yapmanız gereken, seyretmek istemediğiniz filmlerinizi bize göndermek. Asgari ücretle çalışan uzman kadromuz emrinize amade...'' şeklinde bir görev bilincine sahip değerli arkadaşların oluşturduğu değerli bir blog olması ile uzun süredir takip ettiğim bir blogtur Film Seyretme Fabrikasi ''İş güzar film seyretme ve arıtma ltd. şti. yevmiye defteri''.

Esasında bir blog değildir, bir dünyadır. Farklılıklarımızdır bizi insan yapan. Renklerimizdir bize gökkuşağı olma şansını veren.

Türlerine göre; dram, korku, gerilim, komedi, aksiyon, fantastik, bilim kurgu, macera, gizem, romantik, türk filmi, suç, savaş, biyografi, animasyon, müzikal, polisiye, aşk, spor, belgesel,.. gibi sıralanan filmleri incelemiş ve çoğunuda olumlu olumsuz yönleri ile eleştirebilmiş bu yüce insanlara teşekkürler.
Yorum