30 Aralık 2008

Fazla söze gerek olmayan bir mizah blogu. Fıkralar yaşamın tuzu, biberi..Canı sıkılan arkadaşlarımı sayfama bekliyorum... şeklindeki sloganı sanırım hakkında tüm yazılabileceklerden öte.

Maymun
Polis, yoldaki trafik kazasına geldiğinde, ambulans arabadaki kadın ve adamı ağır yaralı olarak hastaneye götürmektedir. Etrafı incelerken birden araba enkazının içinden dışarı çıkmaya çalışan bir maymun görüyor..
Hayvanı kurtarır ve ona;
- Keşke bu nasıl oldu anlatabilsen, der.
Aa oda ne?
Maymun;- Ben konuşabiliyorum!! demez mi?
Tabii polis çok şaşırır:- Sen bu kazayı gördün mü?
- Evet, ben de arabadaydım, ben onların maymunuydum.
- Nasıl oldu anlat öyleyse!
- Son sürat gidiyorduk.. Bu arada ikisi de içiyorlardı,
- Eeee..?
- Sonra birlikte marihuana çektiler,
- Aman Allahım!!… Sonra…???
- Öpüşmeye başladılar,
- Bi dakika bi dakika… Yani şimdi senin sahiplerin arabada son sürat giderken hem içiyor hem esrar çekiyor hem de öpüşüyorlardı öyle mi??
- Aynen..
- Peki bütün bunlar olurken sen ne yapıyordun??
- Arabayı kullanıyordum.
Yorum
Fıkra Sevenlere dedi ki...
Sayfanızda yer verdiğiniz için çok teşekkürler arkadaşım.. Sizin aracılığınızla yeni bloglarıda bulabileceğiz.. İlginç bir çalışma örneği..Ayrıca zevkli olsa gerek..
Başarılarınızın sürmesi dileklerimle.. Selamlar..
Sade dedi ki...
karikatür ve fıkraya esasen gülmeye o kadar ihtiyacı varki insanların sizin gibi biraz olsun tebessüm ettirebilenlerin takdir edilmesi gerektiğini düşünüyorum. İlginç ve zevkli bir iş, biraz eleştiri biraz övgü ile şimdilik devam ediyorum, bakalım, insallah güzel olur. İyi dilekleriniz için teşekkürler. Umarım sizde insanları tebessüm ettirmeyi daha fazlası ile başarabilirsiniz. Saygılarımla.
Onur Arslan dedi ki...
blogun sahibi de muhteşem bir insandır ;)