30 Aralık 2008

Belli belirsiz bir mutluluk ve sevgi belirtileri yaşarmısınız ara ara? Bir annenin hikayesi; çocuğunu seven, ailesin seven, dünyayı ve yaşamayı seven bir yaşam biçimi ile bunu başarmamıza sebep olabilecek kadar sevgi dolu bir hikayedir. Anneliği kelimelere sığdırmak çok zordur, sanat ise en ulaşılmazı, kupa ise hiç alınmamışı, zirve ise hiç görülmemişi, sevgi ise hiç tadılmamışıdır. Gözleri, kalbi, aklı, ruhu yerinden çıkarsan da annelik değerinden değer kaybetmez. Bir annenin kendi halinde bir blogunda da yer yer bu ve daha güzeli bezenmiş. ''Aradığınız, bulmak istediğiniz herşey burada!'' sloganında ''Ğ'' yerine ''G'', aradığınızdan sonra virgül koyulması gereken yerde virgül koymamış olsa da, ''İ''leri ''I'' yazmış olsa da ''Ş'' nin yerinede ''S'' yazmış olsa da, O gerçekten annelik ve anneliğin bir kadına kazandırdığı önemli duygulara sahip olduğunu yer yer yazılarında belli etmesiyle sevgi dolu bir insan.

Yemekler, pastalar, salatalar, zeytinyağlılar, el işleri gibi birçok kategorisi bulunan bir anne blogu.

Anne olması arabaları sevemez anlamına gelemez elbette, mustang severliği bir başka.

Not: Yeni bir kategoriler yapmak gerekti: Yemek tarifleri, Şiir, Anne ve Kadınsal. Sanırım en uygun kategoriler bunlar.
Yorum
şirinem dedi ki...
:)) Çok teşekkür ederim ama yaptığım hataların farkında bile değildim yazımı yazarken kendimi öylesine kaptırmışım ki özürlerimi kabul ediniz.Bu güzel yazınız ve anlayışınız değerli olan yorumunuz için de sonsuz teşekkür ederim zamanınızı ayırdığınız sayfanızda yer verdiğiniz içinde çok mutlu oldum.
Sade dedi ki...
yazım hatalarını açıkcası bende yapıyorum çoğu zaman istemeden. Konuşur gibi yazdığım için sanırım. Sizinkinde başlıkta yer almasından dolayı dikkatimi çok çekti.

Anne olmayı layıkı ile başarmanız dileğimle...