13 Ocak 2010

Zaytung
Zaytung; dürüst, tarafsız, ahlaksız haber ilkeleri ile yola çıkmış, haberleri okurken düşündüren, düşündürdükçe güldürmekten de geri kalmayan güncel haber sitesidir .

Sitede dünyadan haberler, anadoludan haberler, İstanbul'dan haberler ile de karşılaşabilirsiniz. İşte Zaytung sitesinde bazı flaş haberler;

* Belediye Otobüslerinde Yeni Uygulama Başlıklı haberden;

"İETT yetkililerinin, çözüm olarak ani hızlanmalarda ve ani frenlerde "cık cık cık" sesi çıkarmayan yaşlıların otobüsten gerekiyorsa zor kullanılarak indirilmesi için gerekli çalışmaları başlattıkları açıklandı."

* RTÜK, Erken Boşalmayla Sonuçlanan Sevişme Sahnelerinde Sansüre Gerek Bulunmadığını Açıkladı Başlıklı haberden;

"Açıklamada ayrıca, erken boşalmanın yüzlerce yıllık bir Anadolu geleneği olduğunun da altı çizilirken, örf ve adetlerimize en uygun cinsel birleşme şekli olan erken boşalmanın Türk aile yapısına herhangi bir şekilde tehdit oluşturmak bir yana bu kutsal yapının en temel taşlarından biri olduğu vurgulandı."

* Son Dakika Haberlerinden;
* "Yaratıcılığını Tetiklesin Diye Sevgilisinden Ayrılan Amatör Şair, Tek Satır Yazamadı"
* "Yabancı Sevgilisi Olan Gençten Samimi İtiraf: "Aradaki dil farkı sayesinde tam bir hödük olduğum anlaşılmıyor"

yukarıdaki ve benzeri birçok haber ile gerçek habercilik ilkesini benimsemiş gayet gayri ciddi bir haber sitesi. Eninde sonunda tebessüm edeceksiniz ve hatta güldürülemeyenlere paraları iade. Buda benim iddiam olsun. Benzer ilkeleri benimsemiş en bilinen yabancı uyruklu site de The Onion (America's Finest News Source) sitesidir. Tabi, Zaytung şuan için; Astroloji, Spor ve Güncel Haber bölümlerinden oluşurken yılların haber sitesi The Onion; video, radyo, spor , politik, dünya, ekonomi, eğlence, görüş, yerel gibi birçok bölüme sahip. İki siteyi karşılaştırmak gibi bir niyetim de yok zaten. Sadece ileride ahlaksız haber sitesi Zaytung da benzeri bölümlere yer verirse şaşırmayın diye önceden bilgilendirmek istedim. Şu haliyle Alexa'da Türkiye'de ziyaret edilen 1,046. siteyken, birde benzer bölümler açıldığındaki halini düşününce, şimdiden devamını merakla bekliyorum.
Başarı sadece bir adım ileride...

Son olarak içeriğe sizde katkıda bulunabilirsiniz. Bunun için siteye üye olmanız ve site yöneticilerinin beğeneceği bir yazı paylaşmanız yeterli. Kendine güvenenlere duyurulur... Ayrıca Zaytung.com'un fikir babası, moderatörü, içerik hazırlayıcısı ve editörü Hakan Bil'le yapılan söyleşiyi de okumak isterseniz buyurun

Eğlenceli dakikalar için hiç vakit kaybetmeden Ahlaksız haber sitesi Zaytung.com'u ziyaret etmenizi tavsiye ediyorum... Umarım siz de beğenirsiniz.
Yorum
Sade dedi ki...
241. yazım... 2*41 kere maşallah.
Technology news | Computer and Internet Information dedi ki...
woow, success for you friends,

visit my blog okay :)