24 Temmuz 2009

Design Float, diğer sosyal ağlardan farklı olarak belli başlı konulara ağırlık vermektedir. Adından da anlaşılabileceği gibi daha çok tasarıma yönelik içeriğin paylaşılmasını sağlıyor. Tasarım değince aklınıza gelebilecek her türlü içeriğe kolayca erişebilir ve gözlerinize bayram ettirebilirsiniz. Görsel açıdan çok farklı siteleri keşfedebilirsiniz. Denemenizi tavsiye ederim.

Grafik tasarım, interaktif tasarım, endüstri ürünleri tasarımı, kimlik ve markalama, dijital sanat, baski tasarımı, tipografi, web tasarimi, CSS örneklemeleri ve dersleri, galeriler, reklam dünyası, kaynaklar ve dersler kısacası aklınıza ne geliyorsa "Design Float" size bunu sunuyor.

"Design Float nedir?" denildiğinde kullanılabilecek bu basit tanımlamadan sonra Design Float Paylaş Tuşlarını blog yazılarınıza nasıl ekleyebileceğinize geçelim;

Temanızda <data:post-body> veya <'post-footer-line post-footer-line-3'> kodlarından birini aratın ve alttaki kodlardan birini seçip ve altına ya da üzerine yapıştırın. Kodu yerleştireceğiniz yere göre Desşgn Float Tuşu yazı içinde konumlanacaktır.

Yandaki resme benzer tuşu kullanmak isterseniz alttaki kodu kullanabilirsiniz;
<script type="text/javascript">submit_url = '<data:post.url/>';</script>
<script type="text/javascript" src="http://www.designfloat.com/evb/button.php"></script>

Ya da ikinci seçenek olarakta yandaki resimdeki gibi bir DesignFloat paylaş tuşu ekleyebilirsiniz.
<script type="text/javascript">submit_url ='<data:post.url/>';</script>
<script type="text/javascript" src="http://www.designfloat.com/evb2/button.php"></script>

Yandaki örnek resimdeki gibi Sabit Design Float sayısını saymayan paylaş tuşu içinde alttaki kodu kullanabilirsiniz; ;
<a expr:href='"http://www.designfloat.com/submit.php?url=" + data:post.url + "&&title;=" + data:post.title' target='_blank'/><img src="http://www.designfloat.com/templates/green/images/df_16_blue.gif" alt="Designfloat ile Paylas" border="0" /> </a>


Bol bol paylaşın, bu paylaşımlarınız sitenize trafik olarak geri dönecektir. Daha farklı paylaş tuşları için; "Paylaşım Tuşları" kategorisine göz atabilirsiniz.

Bu anlatılan tuşlardan başka nasıl ekleneceğini merak ettiğiniz paylaş tuşu var mı? Varsa lütfen yorumlar kısmında belirtin.

Kolay gelsin...
Yorum
Sade dedi ki...
Başka nasıl ekleneceğini merak ettiğiniz paylaş tuşu var mı?