25 Mart 2009

Ziyaret edip, hakkında kısa yazılar yazamadığım bloglar bu aralar fazlalaştı. Ancak bu blog Kısa Winston Soft yazısı ile "artık bekletemezsin, zamanıdır" dedirtti. Boğaz gıcıkları, balgamı, püsürüğü ile sevenlerinin hafif mazoşist olduğunu düşündürür. İlk çıktığında öğrenci artık orta üstü ölümcül solunum tütünü olması ile her daim bende sevmişimdir(!). Kısa Winston Soft denilice aklıma winstonsoft.blogspot.com bloguda gelmedi değil hani! Winston'dan başkada ortak yanları da yok ya neyse, sigara illetini özendirmek için yapılan maymunluklardan bazı kareler,







Blogun tek konusu winston soft değil elbette, zaten aynı yazı içinde alt başlıklar olayı özetliyor;

- "World of Goo"
- Lincoln (Ne kadar çok eleştirildi, popülerlik sanırım böyle birşey, haklıdır haksızdır ama dillerde olduğu kesin bu lig arası bitinceye kadar devam eder böyle)
-Six Feet Under
-... gibi devam ediyor.

Farklı konuların bir bütün olduğu blog, hatta o kadar daldan dala konu bile var ki kategorize etmekte zorlanacak gibiyim, direk diye yazıp aradan sıvışsam mı? Sezen Aksu'nun da dediği gibi "Kategorize etme beni", zaten de edemiyoruz! Şuan için 32 izleyicisi var. Yada şöyle; An itibari ile izleyici sayısı tam tamına 32'yi buldu. Gerçi bu izleyici kısmına da izlese dahi tıklamayanlar yada "aman faydam dokunur" diye korkanları da katarsak 50 olur düz hesap.

Efsane, eski, gibi kelimelre karşı bir sevgi mi besliyor ne? Bit pazarı nuru mudur yada iyi ve güzele özlem midir?
Pink Floyd - Dark Side of the Moon
Efsane Şeyler (hadi hayırlı olsun, ilk arak: hacı murat)


Yada müzik sever iseniz, Battlethepinkrobots Compilations, vol.5 gibi compilation olaylarına göz atabilirsiniz. Bunu yapan iki kişi, haydi buyrun.
Yorum