10 Şubat 2009

İçinden geleni olduğu gibi,... kelimeleri parmaklarına, oradan klavyeye, oradan da sanal aleme dökülüverir.

Ara ara içindeki o şımarık, oyun sever, eğlenmek isteyen küçük kız oluverir, eskilere gider ve bizlerinde geçmişe bir yolculuk yapmasına vesile olur. Bir annedir ki, bazen iç sızlatır, bazen hep beraber sevindirir. Bazen toplumsal mesajlar verir. Farklı konulara sahiptir. Ve en ilgi çekici kısmı ise tüm yazılarında hissedilen günlük tadıdır. Günlük kişiye özeldir ancak bu günlük hepimize özel. Çünkü O bizden, bizde ondan bir parçayız.

Devamlı ziyaretçileri olanlarla arasında sıcacık bir bağ kurduğunu ve misafirperver olduğunu yorumlar kısmından anlayabildiğim, iyi ve pozitif bir insanın sözleri ile, yer yer düşüşler yaşasada ayağa kalmayı bilen, pozitivizmin doruklarına ulaşmakta basamak olabileceğini düşündüğüm WordPress altyapılı bir blogtur . . .Sєvgiℓi ∂ünℓüк.
Yorum
Adsız dedi ki...
Söylediğiniz süreçte baktım,diğerlerini okudum ama kendiminkini göremedim,özür dilerim.
Çok teşekkür ederim bu içten kelimeleriniz için.Ve o kadar moralim bozuk anında haber verdiniz ki,yüreklere seslenebildiğimi görmek inanılmaz mutlu etti beni.
çok naziksiniz.ben de sayfayı yayınlıcam size link verip:))
sevgi yoldaşınız,hayalleriniz pusulanız olsun..
Sade dedi ki...
Gerçekten blogunuzda vakit geçirirken hissettiklerimi yazdım. Esas başarı ve içtenlik sizindir. Sizin yüreğinizin sesini duyuramayacağınız bir yer var mı? Her zaman takiptesiniz.
Sayfaya link verme fikriniz için teşekkürler. Pek manidar olur. Yanaklarım mı kızardı ne?