09 Şubat 2009

Blog dünyasının gelmiş geçmiş en geyik bloglarından birini tanıtmaya çalışaçağım esasında bu blog anlatılmaz yaşanırlardan. Ziyaret edip, uzun uzun okumak, anlamak, onun ruh dünyasına inmek/çıkmak ve beslenmek ile anlaşılabilirlerden.

Sabit bir tema sahibidir, göze hitap eden temasını kullanmasında ki istikrarı takdire şayandır. Sol alt köşeden bir müzik çalar tuşu çıkar, basarsanız, yazıları okurken bir yandan da özenle seçilmiş müzikleri dinleyebilirsiniz. Bunun yanında sayfanın sol üst köşesindeki şerit ve site başlığındaki çığırgan adam resmi değişip dururlar, sayfayı yenileyince ne çıkacak gene diye meraklandırırlar. Kısacası tam donanımlı ve renkli bir sayfadır.

Yer yer sinema, müzik hakkında yazıları, yer yer ise Anekdot Silsilasyonu, 10 Parça Kıç Çatalı Seti... gibi gülerek ve süzülerek okuyabileceğiniz enteresan iç konu başlıklarına sahip birbirinden ilginç konuları vardır. Bilgilidir, zaten bunu herhangi bir yazısını okurken anlayabilirsiniz. Bilgi ve yetenek birleşince ise oluşabilecek sonuçlardan ikisi; delilik ve akıllı kılıflı delilik olan prefosörlük O'nun blogunda birleşmiş. Evet, gerçek Ali Suna O'dur. Lütfen başkaları ile karıştırmayın. Kopyalarından sakının.

Bu da mı gol değil hakim bey?

Yorum
Adsız dedi ki...
evet bu da kısayollarımda olan harika bir blog,e gülmeye de ihtiyacımız var hem de feci halde değil mi,yapanların yüreğine kalemine sağlık:)
Sade dedi ki...
Ali Suna gerçekten farklı birisi ve yaptıkları ilede takdire şayan. Farklı bir bakış açısı olduğu için özellikle takip edilmesinde fayda var diye düşünüyorum.
Adsız dedi ki...
metin bulamadım
Sade dedi ki...
nası yani?