19 Aralık 2009


Türkiye'deki en büyük sorunun paylaşmak olduğunun düşünen, vizyonu daima kendini geliştirmeye yönelik olan ve öğrendikçe paylaşmayı seven bir blog yazarından 'Double Marketing'

'Double Marketing' Pazarlama ve Sosyal Medya konularını okuyucularıyla paylaşmak, pazarlama ve sosyal medya konularındaki yeni trendleri aktararak bu alanlardaki bilgi ihtiyacını karşılamak istiyor.

İsmail Dağlı, Sosyal medya trendini kullanarak danışmanlık hizmetleri de sunuyor. Türkiye'de Televizyon reklamlarının ve kampanyalarının pahalı olduğunu, diyalog yöntemiyle daha iyi sonuçlar çıkabileceğini, sosyal medya ile daha az maliyetle daha çok popülerliğin gelebileceğini düşünüyor.

Pazarlama alanında ise artık kalıplaşmış tekniklerin dışında durulması gerektiğini, bir çok yeni pazarlama yöntemlerinin çıktığını ve daha da çıkacak yöntemlerin pazarlamaya renk katacağını söylüyor.
'Double Marketing' ilerleyen zamanlarda yenilikler göstererek, sosyal medya ve pazarlama konularında e-dergi olarak da hizmet vermeyi düşünüyor.

Gelecek vaad eden bu blogu ziyaret etmenizi öneririm;

Yazar: İsmail Dağlı
Blog : 'Double Marketing'
Facebook Grubu : 'Facebook - Double Marketing'

Haydi, Sen de bir Site Öner; Blog Tanıtım Formu
Yorum
ismail dagli dedi ki...
Teşekkürlerimi sunuyorum Takipteyiz'e...
Sade dedi ki...
Ben teşekkür ederim sevgili İsmail senin gibi genç girişimcileri desteklemek büyük zevk...