25 Aralık 2009

CineShoot
Sinemayı çağrıştıran Cine ve futbolda en çok görmek istediğimiz olay Shoot'un kaynaştığı ismin koyuluş amacı da sinema yazmak ve yeri geldiğinde futbola yer ayırmaktı.

Çok fazla film ve dizi izlediğimden, altyazı çevirileri de yaptığımdan, aslında ilk amacım; izlediğim filmler üzerine eleştiri/yorumlar yapmak, çevirdiğim filmlerle ilgili ufak detaylar ve çeviri durumunu paylaşmak, kıyıda köşede kalmış dizileri tanıtmaktı. Bazen de futbola yönelik, tuttuğum takımın maçlarına, oyuncularına yönelik yazılar yazarım diyordum. Ama blogu açtıktan ve yazıları yazmaya başladıktan sonra burnumun dikine gidip en çok yaptığım şeye odaklandım, izlediğim filmleri yazdım. Ardından gelişen olaylar da işin içine ufaktan futbolu dahil etmem gerektiğini hissettirdi ve nitekim şu an blogum çoğunlukla sinema, haftasonları da futbol üzerine kaymış durumda.

İzlediklerim, vizyona girecekler, duyurusu yapılanlar, dünya sinemasında gelişen olaylar, kişilerle ilgili haberler derken sinema adına aklıma ne gelirse, internette sinemayla ilgili ne malzeme bulursam paylaştığım bir blog da diyebilirim hatta.

Takipçi arkadaşların yorumlarıyla da sürekli ayakta tuttuğu, her geçen gün ufak ufak ivme kazanan bloguma sinema adına yorum yapacak, yer geldiğinde eleştirecek arkadaşları dört gözle beklemekteyim.

Blog Yazarı : SirEvo
Blog Adresi : CineShoot
Facebook Grup Adresi : CineShoot Facebook Grubu
Haydi, Sen de bir Site Öner; Blog Tanıtım Formu için tıkla...
Yorum