10 Nisan 2009

Masallardaki peri kızları kıskansın beni. Var olmayan ülkeden geri geldim. Hayatta başrolü vermem kimseye. Zaten beni, benden başka kim oynayabilir ki? Replikleri sadece ben biliyorum. Kimseden bir hayat kiralamadım ben, yaşamımı da ödünç veremem. Bu masalın prenSESİ benim. Peki bu bir düşse.. Bu düşten uyanman mümkün değilse? Düş dünyası ile gerçek dünyayı birbirinden nasıl ayırt edersin ki? İnsan doğası gerçeği bilmek ister der Aristo. Nedeni bilirsen, nasıla dayanabilirsin der Nietzsche. Peki ya BEN? Ne zaman kendi sözlerimi söyleyeceğim. Yedi koca yıllık zihinsel esaretin izlerini silmek istiyorum. Ezberlerimi bozmak. Bilgi nal olmuş aklıma. Nal çakılmamış kısraklar gibi yaşamak istiyorum. Özgürce! Bunun için uyuyorsam sakın beni uyandırmayın. Hayat bir rüyadır. Nereden mi biliyorum? Her gün o rüyayı görüyorum. Çünkü, bu dünyada yaşıyorum. Dünya! Rüya içinde, bir rüya olan dünya. Şimdi zihnimin editörlüğü ele aldım. Usul usul kendime geliyorum. Uzaktan kendime geliyorum!

Bu tanıtım yazısı, 'Uzağa Giden Kadın' isimli blogun yazarı tarafından yazılmıştır. Siz de kendi sitenizi/blogunuzu tanıtmak isterseniz bana mail atmanız veya Blog Yorumunu, Yaz, Gönder, Paylaş! adresindeki formu doldurmanız yeterli olacaktır.

Blogun aracılığı ile destek verdiği kampanyaya benim de bir katkımın olmasını ümit ederek;

'HER ÇOCUĞUN BİR MASALI OLMALI KİTAP KAMPANYASI'
23 Nisan'da bir çocuğun gülümsemesine saklanmak istiyorsanız...



'HER ÇOCUĞUN BİR MASALI OLMALI KİTAP KAMPANYASI'
Psk. Dr. A. Şebnem Soysal
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Çocuk Nöorloji Bilim Dalı
10. Kat Beşevler- ANKARA
0312 202 60 02

'HER ÇOCUĞUN BİR MASALI OLMALI KİTAP KAMPANYASI'
Yeşilovacık Belediyesi
Yeşilovacık-MERSİN


Yorum
siminya dedi ki...
Profil yazısını çok seviyorum hatta kıskandığımı söyleyebilirim :)
Sade dedi ki...
sanırım O'da çok seviyor ki tanıtımını da profil yazısı ile yapmış.:D
Adsız dedi ki...
Sayfamı güzel kılan sensin SİMİNYA! O tanıtım yazısı aslında benim 7 yıllık esaretimin kısa bir özeti.. Sen iyi ki varsın!

SADE! çok ama çok teşekkür ederim! Dilerim her şey istediğinizce olur.
Sade dedi ki...
Teşekkürler. Tüm güzellikler sizlerle olsun.