31 Aralık 2008

Önemli bir misyonu ve vizyonu olduğuna inandığım, uzun süredir takip ettiğim bir blog var sırada. Birçok spor gazetesinden bile daha seviyeli ve kaliteli spor yazılarını okuyabileceğiniz bir blog. Maalesef, popülerliğe tamamen kendini teslim etmiş medyatik spor gazeteleri sarmışken dört bir yanımızı. Bundan sıkılıp farklı bir boyuta geçmek isteyen, olaylara farklı bir bakış açısından bakmak isteyen, spor kültürünün olduğuna inanan, sporu sadece skorlara endekslemeyen, sporun dostluk, kardeşlik, kaynaşma, paylaşım, birliktelik gibi duyguları ortaya çıkardığına ve beslediğine inananlar,... 'ın devamlı ziyaret ettiği okunası bir sporhane. Ekşi sözlükte hakkında olumlu ve olumsuz bolca yazı var. Umarım popüler haberlerden uzak kalabilir ve kendine has çizgisinden şaşmaz.

Farklı futbol reklamlarına yer vermesi, yer yer sinema filmleri hakkında yazılar yazmasıda spor ve kültürün bileşke hızını ayarlama çalışması gibidir.

19 Aralık 2006 tarihinde yayın hayatına başlayan Aceto Balsamico, şuan için 407 izleyicisi (Followers) bulunan başarılı bir blog.

Atasözü: Gafile kelâm, nafile kelâm.
Yorum